Valle Orco: arrampicata, musica e divertimento con USV Sound System


USV SOUND SYSTEM

Hei, vi ricordate il festival nel Valle dell’Orco dove è andato Sebastian con il suo Sound la settimana scorsa? Volevo andare anche io ma è stato un sogno di un attimo, dato che dovevo lavorare e senza macchina sarebbe stato comunque difficile… Detto questo, mi sono promessa che il prossimo non lo mancherò, anche perchè, giudicando dai video, mi sa che il ragazzo ha fatto proprio un buon lavoro. Nell’attesa, mi guardo i video e mi tengo la nostalgia. Non da sola ma insieme a tutti i voi.
In fondo, che altro posso fare… Alors, buon divertimento con USV Sound System!
https://www.instagram.com/usv.soundsystem/

Publicitate

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Marina Costa spune:

  Mie mi-a aparut in italiana. Nu stiu daca am apasat pe ceva din greseala (cum mai fac la instagram😀) sau asa trebuia sa fie. Dar e ok, dupa 8 ani de spaniola inteleg cam 70 la suta.
  Felicitari baiatului!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Ideota69 spune:

   E in italiana, ca serveste si de publicitate ( ca tot rad ei in gasca ca-s cea ma mare fana a lu’ fii-miu) de aceea ti-a aparut asa. Multumesc din inima!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Marina Costa spune:

    Mi se pare normal să-i fii fană, nu numai că-i al tău, dar face lucruri bune! Cred că dacă s-ar întâlni cu al meu soț ar avea discuții tehnice suficiente, amicale… 😛 Eu sunt fana unui frate și a fiului unei prietene din liceu (amândoi cântă) și frate-su (cel mai mic, îl știu de când avea 7 ani și era armonica mai mare decât el) când avea vreo 25 de ani și scosese formația lui o casetă, s-a înroșit tot, că i-am cerut autograf 😛 și cică nu putea să mi-l dea de rușine… „Taci și scrie, că ți-am promis demult asta!” 🙂

    Apreciat de 1 persoană

   2. Ideota69 spune:

    Sebi se occupa de sunet și toată partea tehnică, de combinațiile discuri, instrumente ecc, iar boxele și tot implantul este al lui… E tânăr, străin și artist, nu-i ușor mi ales că n-are pe nimeni să-l ajute dar perseverența da roade, au început să-l cheme la evenimente mari ca acesta unde au fost aproape trei mii de persoane, isi face drum, si un nume și sunt mândră de el! Aseară îmi povestea că îl chemau „artista” și îl aplaudau in fiecare seara, că i-a tremurat sufletul de frica sa nu iasă ceva rău când a văzut acea mare de oameni dar era fericit ca a mers totul bine și l-au făcut să se simtă chiar cs o vedetă! Te îmbrățișez ♥️

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.